درباره نشریه

فصلنامه سیاست جهانی  با همکاری مشترک دپارتمان علوم سیاسی دانشگاه گیلان و انجمن ایرانی روابط بین الملل منتشر می شود.

فعالیت این مجله از پاییز1391 آغاز شده و طبق مجوز کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از شماره نخست دارای اعتبار علمی است.

کپی‌رایت و لایسنس

نویسنده/نویسندگان با اختیار و آگاهی کامل، کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط به انتشار این مقاله را به آن نشریه و انتشارات دانشگاه گیلان واگذار می‌نماید/می‌نمایند و نشریه در انتشار مقاله به صورت چاپی، برخط، لوح فشرده، نمایه ­های بین‌المللی و داخلی اختیار کامل دارد و منافع مادی مکتسبه احتمالی از این موارد، متعلق به نشریه و  ناشر است. این حق فقط در صورت رد انتشار مقاله در نشریه یا انصراف نویسنده/نویسندگان از ادامه همکاری تا قبل از تعیین تکلیف قطعی مقاله سلب خواهد شد.